Kancelaria LIDERIO

Wspieranie naszych Klientów w podejmowaniu najlepszych decyzji przy planowaniu strategii biznesowej i zapewnienie im bezpieczeństwa w każdej dziedzinie prawa, to misja, którą realizujemy i wypełniamy od lat. Zwiększamy świadomość naszych Klientów w zakresie prawa, aby świadomie i sprawnie mogli rozwijać swój biznes.

SZYBKOŚĆ

Kancelaria Liderio od 14 lat świadczy kompleksowe usługi prawne zarówno dla podmiotów gospodarczych jak i dla osób fizycznych. Pracownicy Kancelarii oraz podmioty z nami współpracujące posiadają wiedzę z różnych dziedzin prawa, co umożliwia nam zarówno stałą obsługę firm jak i realizowanie spraw indywidualnych Klientów. Nasz zespół składa się z osób posiadających najwyższe kwalifikacje merytoryczne oraz umiejętność podejmowania szybkich i skutecznych decyzji.

PROFESJONALIZM

W ramach swoich specjalizacji na bieżąco wspomagamy Państwa działalność zawodową: umowy, negocjacje, opinie, procesy sądowe - wszystko co sprawia, że w biznesie, jako członkowie władz spółek lub indywidualni przedsiębiorcy, macie Państwo poczucie bezpieczeństwa prawnego. Dbamy o dobrą atmosferę wzajemnych kontaktów i zrozumiały dla obu stron dialog, który pozwala lepiej poznać i ocenić wymiar konkretnej sprawy.

SKUTECZNOŚĆ

Reprezentujemy interesy Klientów na wszystkich etapach postępowania. Działamy m. in. w dziedzinach prawa: cywilnego, karnego, administracyjnego, handlowego, dzięki czemu jesteśmy w stanie zapewnić naszym klientom obsługę w każdej sprawie. Ilość zadowolonych klientów, którzy skorzystali z naszych usług świadczy o skuteczności naszej kancelarii- są nimi zarówno osoby prywatne, jak i małe i średnie przedsiębiorstwa. Powierzone nam sprawy prowadzimy z dbałością i zaangażowaniem w celu obopólnego zadowolenia.

Kategoria:

Dodano:

Forma prawna:

Rok założenia:

Kapitał:

Zakres:

KRS:

POBIERZ INFORMACJE O SPÓŁCE POWRÓT DO LISTY SPÓŁEK

Al. Jerozolimskie 81 | 02-001 Warszawa | tel: (22) 231 81 80

biuro@kancelarialiderio.pl, Tel.: (22) 231 81 80

Dział Spółek

spolki@kancelarialiderio.pl

Dział Odszkodowań

odszkodowania@kancelarialiderio.pl

Dział Windykacji

windykacja@kancelarialiderio.pl

Dział Obsługi Klienta

dok@kancelarialiderio.pl

XII Wydział Gospodarczy, KRS: 0000096500
Wysokość kapitału zakładowego: 50.000 zł.
Numer rachunku bankowego:
PKO Bank Polski 50 1020 1026 0000 1102 0272 9077